Home » , » Killers (2010) Un cuplu mortal

Killers (2010) Un cuplu mortal



Killers

(2010)


Un cuplu mortal

Povestea din "Five Killers" începe când o femeie îl întâlneşte pe bărbatul visurilor ei în timpul unei vacanţe. După ce se căsătoresc, cei doi îşi dau seama că vecinii lor sunt asasini angajaţi să-i ucidă.Aflată în vacanţă împreună cu un tată exagerat de protector şi o mamă exagerat de iubitoare, specialistă în computere Jen Kornfeldt se îndrăgosteşte de carismaticul şi inteligentul Spencer Aimes, pe care îl consideră bărbatul visurilor ei şi cu care se căsătoreşte în grabă. După 3 ani de mariaj fericit, chiar în dimineaţa următoare aniversării împlinirii vârstei de 30 de ani de către soţul ei, Jen descoperă în cel mai neplăcut mod cu putinţă că Spencer a păstrat un secret teribil faţă de ea, care aruncă o cu totul altă lumină asupra relaţiei lor de cuplu. Întrucât Spencer Aimes este un fost angajat CIA, pe capul căruia cineva din trecut a pus o recompensă consistentă, cei doi soţi se trezesc implicaţi într-o cursă contra-cronometru pentru supravieţuire.

VIZIONEAZA FILM ONLINE



DACA V-A PLACUT ACEST FILM, VA RUGAM SA LASA-TI UN MIC COMENTARIU SAU  CRITICI,ASTA, ASA CA PE VIITOR SA STIM CUM SA NE INBUNATATIM BLOGUL IN ASA FEL INCAT SA VA PUTEM OFERI FILME DE CALITATE. VA MULTUMIM!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Daca va placut acest film,va rugam lasati un mic comentariu pe acest site. Bune sau rele, noi le vom lua in seama pentru a va aduce cat mai multe filme de calitate.
Va multumim!


create your own banner at mybannermaker.com!Create your own banner at mybannermaker.com!



Create your own banner at mybannermaker.com!
 
Parteneri (Schimb de linck) : Your Link | Filme indiene | descarca filme
Copyright © 2013. Filme noi online!!! - Drepturi Rezervate
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger