Home » , , , » 2012 Supernova

2012 Supernova



Descriere:
 Se anunta o zi frumoasa , dimineata este linistita dar deodata telefonul suna si anunta urgenta intoarcerii la baza a doctorului Kevin . In ritm alert el o anunta pe Loira , sotia sa si pe fiica despre necesitatea plecarii la baza de lucru a lui , nu inainte ca fata sa vada pe cer urmale lasate de particulele in dezagregare .. Actiunea incepe sa-si depene alert fazele ; familia se urca in masina si incearca sa-si gaseasca drumul spre salvare cand este atacata de doi indivizi armati ce o sa descoperim ca erau iranieni ( aici este prea dura intentia psihotica de ponegrire si manipulare..) . Acestia ataca si imping familia intr-o fundatura si sunt cat pe ce sa ii lichideze cand apare ca prin farmec partenerul lui Kevin( cu nume frantuzesc si stramosi din triburile bantu ) ce linisteste situatie eliminand agresorii . Sunt apoi preluati de cate un grup format ad-hoc , Kevin spre baza si fetele lui spre casa in ideea recuperarii unor lucruri ( fortata de tot situatia..sa cauti un colier cand cad planetele pe tine ???..) . Odata ajuns Kevin , descoperim ca era seful unui rus betiv si a unei chinezoaice patriarde ce pun la cale salvarea Terrei ( daca as stii ca astfel de oameni cauta sa ma salveze , as insista sa nu se forteze ca ne-ar putea dauna tuturor..) . Aici apare un conflict ( artificial rau...) in care chinezoaica vrea cu tot dinadinsul sa opreasca planurile de salvare ( defapt ea ar fi vrut o salvare de genul " sa nu modificam nimic , primesc ; doar pe ici pe colo ..." ) si pentru asta ii ataca in vreo trei randuri dar fara nici-un efect fiindca regizorul nu pare sa fie deranjat ca intr-o institutie ca NASA circula lobotomizatii oblici ..In tot acest timp Loira si fiica ei alearga de mama focului cu sughituri si My Good-uri mai ceva ca intr-o productie destinata adultilor , intr-o directie pe care nu am reusit sa o determinam...( se pare ca spre o pestera ..) ; trece printr-o situatie penibila cand se voia trecerea uneia dintre ele pe lista ultimilor placeri de catre un individ care initial parea echilibrat.

TRAILER



VIZIONEAZA FILM ONLINE




  1. DACA V-A PLACUT ACEST FILM, VA RUGAM SA LASA-TI UN MIC COMENTARIU SAU  CRITICI,ASTA, ASA CA PE VIITOR SA STIM CUM SA NE INBUNATATIM BLOGUL IN ASA FEL INCAT SA VA PUTEM OFERI FILME DE CALITATE. VA MULTUMIM!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Daca va placut acest film,va rugam lasati un mic comentariu pe acest site. Bune sau rele, noi le vom lua in seama pentru a va aduce cat mai multe filme de calitate.
Va multumim!


create your own banner at mybannermaker.com!Create your own banner at mybannermaker.com!



Create your own banner at mybannermaker.com!
 
Parteneri (Schimb de linck) : Your Link | Filme indiene | descarca filme
Copyright © 2013. Filme noi online!!! - Drepturi Rezervate
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger