Home » , » The Crazies (2010)

The Crazies (2010)


Descriere;
Acţiunea îl urmăreşte pe David Dutton (Timothy Olyphant), şeriful unui mic orăşel de provincie, aparent cel mai liniştit loc din Statele Unite. Ceea ce la început se credea a fi o infecţie fatală, se dovedeşte ulterior un virus care-şi transformă victimele în criminali-zombie. Transmis prin apa potabilă, este doar o chestiune de timp până când guvernul să intervină în forţă, izolând zona şi trecând la măsuri drastice pentru eliminarea celor bolnavi. În toată această nebunie, David trebuie să-şi salveze soţia şi să încerce să scape de sub asediul armatei.
The Crazies este un horror bun ce nu pune accent numai pe acţiune şi pe efectele speciale. Nivelul de sânge prezent este unul ridicat, dar avem de-a face şi cu un subtrat narativ veridic. Povestea este una originală şi nu ştiu cât de mult s-a păstrat din filmul original, pentru că nu am avut răbdarea şi nici timpul necesar pentru a urmări producţia din ‘73. Însă este clar că scenariul este unul bine construit, cu multe schimbări de situaţie (preferatele publicului) şi mai ales, pentru fani, cu numeroase scene de violenţă explicită. (acest comentariu este luat de aici).


TRAILER HDVIZIONEAZA FILMUL ONLINEDACA V-A PLACUT ACEST FILM, VA RUGAM SA LASA-TI UN MIC COMENTARIU SAU  CRITICI,ASTA, ASA CA PE VIITOR SA STIM CUM SA NE INBUNATATIM BLOGUL IN ASA FEL INCAT SA VA PUTEM OFERI FILME DE CALITATE. VA MULTUMIM!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Daca va placut acest film,va rugam lasati un mic comentariu pe acest site. Bune sau rele, noi le vom lua in seama pentru a va aduce cat mai multe filme de calitate.
Va multumim!

 
Parteneri (Schimb de linck) : Your Link | Filme indiene | descarca filme
Copyright © 2013. Filme noi online!!! - Drepturi Rezervate
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger