Home » , , , , » Prince of Persia: The Sands of Time (2010)

Prince of Persia: The Sands of Time (2010)


4652347752 6a93fe87ce Prince of Persia: The Sands of Time (2010)
Descriere;
Bazat pe celebrul joc video, Prinţul Persiei ne poartă în antichitate, unde un prinţ persan se aliază cu o prinţesă dintr-un imperiu rival pentru a dejuca planurile unui rege care vrea să provoace o furtună de nisip în stare să distrugă lumea întreagă. Pentru a câştiga, prinţul trebuie să învingă o serie de fiinţe fantastice, ajutat şi de Pumnalul Timpului, o armă în stare să controleze timpul: să-i încetinească scurgerea sau să-l dea înapoi. 
Oricine detine Nisipurile Timpului are puterea de a conduce lumea, iar acest lord mizerabil ar folosi aceasta putere pentru a subjuga intreaga omenire. Singura persoana capabila sa-l invinge pe acest tiran si sa salveze lumea este Dastan (Gyllenhaal), un tanar print. Impreuna cu neinfricata printesa Tamina (Gemma Arterton), Dastan va incerca sa impiedice ca Nisipurile Timpului sa cada pe mainile nepotrivite. 

TRAILER


VEZI FILMUL ON-LINE;




DACA V-A PLACUT ACEST FILM, VA RUGAM SA LASA-TI UN MIC COMENTARIU SAU  CRITICI,ASTA, ASA CA PE VIITOR SA STIM CUM SA NE INBUNATATIM BLOGUL IN ASA FEL INCAT SA VA PUTEM OFERI FILME DE CALITATE. VA MULTUMIM!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Daca va placut acest film,va rugam lasati un mic comentariu pe acest site. Bune sau rele, noi le vom lua in seama pentru a va aduce cat mai multe filme de calitate.
Va multumim!


create your own banner at mybannermaker.com!Create your own banner at mybannermaker.com!



Create your own banner at mybannermaker.com!
 
Parteneri (Schimb de linck) : Your Link | Filme indiene | descarca filme
Copyright © 2013. Filme noi online!!! - Drepturi Rezervate
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger