Home » , , , , » Apocalypto

Apocalypto


Descriere;
  In vremurile indepartate ale civilizatiei maiase, existenta idilica a tanarului Jaguar Paw (Rudy Youngblood) este intrerupta brutal de catre o violenta forta invadatoare. Astfel, incepe o calatorie periculoasa, intr-o lume condusa de frica si opresiune, un loc unde singura solutie este lupta pentru supravietuire. Ajutat de natură şi condus de forţa data de dragostea pentru soţia şi familia sa, Jaguar Paw se angajează într-o luptă atemporală, reuşind să învingă răul. Stravechiul regat al maiasilor isi traieste ultimele zile, iar conducatorii decid ca numai sacrificiile umane si constructia de noi temple pot sa impiedice declinul total al civilizatiei lor. Capturat pentru a fi oferit drept jertfa zeilor, tinarul Jaguar Paw (Rudy Youngblood) reuseste sa fuga, sperind sa evite implinirea unui destin tragic. El începe o calatorie periculoasă, într-o lume condusă de frică si opresiune, intr-un loc unde singura soluţie este lupta pentru supravieţuire. Insa printr-un joc neasteptat al sortii si purtat de dragostea fata de familia sa Jaguar Paw va face o ultima si disperata incercare de a se intoarce acasa si de a salva o lume pe cale sa moara.


TRAILER Apocalypto




Filme online Gratis

VIZIONEAZA FILM SERVER 1

VIZIONEAZA FILM SERVER 2


DACA V-A PLACUT ACEST FILM, VA RUGAM SA LASA-TI UN MIC COMENTARIU SAU  CRITICI,ASTA, ASA CA PE VIITOR SA STIM CUM SA NE INBUNATATIM BLOGUL IN ASA FEL INCAT SA VA PUTEM OFERI FILME DE CALITATE. VA MULTUMIM!

1 comentarii:

Daca va placut acest film,va rugam lasati un mic comentariu pe acest site. Bune sau rele, noi le vom lua in seama pentru a va aduce cat mai multe filme de calitate.
Va multumim!


create your own banner at mybannermaker.com!Create your own banner at mybannermaker.com!



Create your own banner at mybannermaker.com!
 
Parteneri (Schimb de linck) : Your Link | Filme indiene | descarca filme
Copyright © 2013. Filme noi online!!! - Drepturi Rezervate
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger