Home » , , , » VEZI FILME ONLINE Sherlock Holmes (2009)

VEZI FILME ONLINE Sherlock Holmes (2009)         Sherlock Holmes (2009)


  Sherlock Holmes si-a construit de-a lungul timpului reputatia de a dezlega si cele mai incurcate enigme. In Londra victoriana, renumitul detectiv Sherlock Holmes (Robert Downey Jr.), ajutat de credinciosul sau prieten Dr. Watson (Jude Law), vor incerca sa-l prinda pe misteriosul Lord Blackwood (Mark Strong), care se afla la originea mai multor crime violente de tip ritual. Cei doi ajung la timp pentru a-l prinde pe Lord Blackwood si pentru a o salva pe ultima victima dar lucrurile nu se termina aici pentru ca dupa executia sa Blackwood se reintoarce din mormant iar Sherlock Holmes incepe din nou urmarirea sa. Aceasta noua provocare, cu o multime de rasturnari de situatie este o buna oportunitate pentru Holmes in a-si manifesta geniul sau pentru a-l opri pe Lord Blackwood.


TRAILER FILM

VZIONEAZA FILM


DACA V-A PLACUT ACEST FILM, VA RUGAM SA LASA-TI UN MIC COMENTARIU SAU  CRITICI,ASTA, ASA CA PE VIITOR SA STIM CUM SA NE INBUNATATIM BLOGUL IN ASA FEL INCAT SA VA PUTEM OFERI FILME DE CALITATE. VA MULTUMIM!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Daca va placut acest film,va rugam lasati un mic comentariu pe acest site. Bune sau rele, noi le vom lua in seama pentru a va aduce cat mai multe filme de calitate.
Va multumim!

 
Parteneri (Schimb de linck) : Your Link | Filme indiene | descarca filme
Copyright © 2013. Filme noi online!!! - Drepturi Rezervate
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger