Home » , , , » 100 Million BC (2008)

100 Million BC (2008)



Descriere;
Dr. Frank Reno este un om de stiinta care a participat la Experimentul Philadelphia, decide sa initieze un nou experiment, in speranta ca el sa poata salva prima echipa trimisa prin anii ‘40. Echipa a calatorit inapoi in timp, pe vremea dinozaurilor, in Perioada Cretacica . Dar echipa nu s-a mai intors din acea misiune. Acum, impreuna cu o echipa de soldati Navy Seal, Dr. Frank Reno va porni intr-o noua calatorie inapoi in trecut. Dar odata ajunsi acolo, intampina fel de fel de obstacole, fiind vanati de dinozauri carnivori. La intoarcerea in prezent, prin poarta timpului ei nu revin singuri ci impreuna cu un dinozaur urias carnivor, un Tyranosaurus Rex, care scapa in mijlocul orasului Los Angeles, distrugand totul in calea lui. Acum totul depinde de Dr. Frank Reno, care impreuna cu echipa lui de soldati trebuie sa gaseasca o solutie sa distruga acest monstru din trecut, pana nu este prea tarziu.

VIZIONEAZA FILM ONLINE









Create your own banner at mybannermaker.com!

DACA V-A PLACUT ACEST FILM, VA RUGAM SA LASA-TI UN MIC COMENTARIU SAU  CRITICI,ASTA, ASA CA PE VIITOR SA STIM CUM SA NE INBUNATATIM BLOGUL IN ASA FEL INCAT SA VA PUTEM OFERI FILME DE CALITATE. VA MULTUMIM!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Daca va placut acest film,va rugam lasati un mic comentariu pe acest site. Bune sau rele, noi le vom lua in seama pentru a va aduce cat mai multe filme de calitate.
Va multumim!


create your own banner at mybannermaker.com!Create your own banner at mybannermaker.com!



Create your own banner at mybannermaker.com!
 
Parteneri (Schimb de linck) : Your Link | Filme indiene | descarca filme
Copyright © 2013. Filme noi online!!! - Drepturi Rezervate
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger