Home » , , , » Yes Man

Yes Man



Titlu Original: Un Cuvant Poate Schimba Totul
Anu: 2009
Duratia: 104 min.
Descriere: Avand la baza romanul autobiografic omonim al scriitorului britanic Danny Wallace, filmul "Yes man" este o comedie spumoasa care il are in centrul actiunii pe Carl Allen, un barbat care s-a plictisit de viata lui banala si lipsita de sare si piper si care obisnuieste sa respinga din principiu toate ofertele si propunerile pe care le primeste de la colegi, prieteni sau simplii necunoscuti de pe strada, motiv pentru care a devenit foarte singuratic si antipatic oamenilor din jurul sau.

In momentul in care se inscrie la un curs de intr-ajutorare a carui singura regula este aceea de a raspunde afirmativ oricui, indiferent de cererea pe care ti-o adreseaza, toata existenta lui Carl Allen se schimba in sensul pozitiv al cuvantului, castigand 45.000 de dolari, fiind promovat la locul de munca, intalnind o noua dragoste, gasind un caine, invatand limba coreeana sau obtinand o diploma de asistent. Astfel, puterea cuvantului "Da" ii influenteaza viata in cele mai neasteptate si surprinzatoare moduri, barbatul intelegand insa si faptul ca orice lucru bun are un revers al medaliei.

vezi filmul on-line
------------------------------



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Daca va placut acest film,va rugam lasati un mic comentariu pe acest site. Bune sau rele, noi le vom lua in seama pentru a va aduce cat mai multe filme de calitate.
Va multumim!


create your own banner at mybannermaker.com!Create your own banner at mybannermaker.com!



Create your own banner at mybannermaker.com!
 
Parteneri (Schimb de linck) : Your Link | Filme indiene | descarca filme
Copyright © 2013. Filme noi online!!! - Drepturi Rezervate
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger